Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovers are we!

love is you
love is me
wherever we are
there love will be

I'm here for you to stay
please love me for eternity
even if you will not

I was made for loving you
just tell me you're here forever to stay




Fri vers av Endless Love MS
Läst 243 gånger
Utvald text
Publicerad 2009-09-22 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS