Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inte helt ovanlig kontaktannons med stort verklighetsunderlag, åtminstone får man anta att även om texten är såsom påhittad, ändå fler än en människa skriver något i den stilen vid kontaktförsök med 'likasinnade', de vilka vilja byta, alltså


En rent förkroppsligad kontaktannons





Byt gärna kropp och liv med mig
jag har handikapp och ekonomiska problem
värk i kroppen, svårt att sitta, ligga och stå
har diabetes
har reumatisk värk
har kropp och minne som en åttiofemåring
saknar vettiga argument vid diskussioner
saknar förmåga att sexa och dansa
har en gnatig äkta hälft
samt fyra vanartiga barn nästan utan bildning
har tre hundar som aldrig blivit rumsrena
bor i en fallfärdig kåk vilken har...
...visst renoveringsbehov

du som vill byta liv och kropp med mig
saknar handikapp
har fullständig uppsättning egna tänder
som du aldrig haft några som helst problem med
saknar äkta hälft, barn o husdjur
vantrivs med ditt liv som drömchansmiljonär
har fotografiskt minne
har en vältränad fotomodellkropp
bebor en herrgård med fjorton sovrum samt en oslagbart vacker fruktträdgård
som stab i huset har du chaufför/alltiallo
tre kockar som alternerar trenne världsdelars kök
samt ett gift par som kommer och städar etc




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 08:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag skulle nog hellre välja den första - har svårt för fotomodellkroppar!
2009-09-22

  Ronny Berk
en text som förbryllar och förvillar på ett angenämt sätt; att verkligheten ibland överträffar dikten väl tydliggjort ! bilden blommar !
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP