Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuk Namaste

Avståndet mellan "hur det är" 

och "hur det borde vara"

kallas lidande.

När man med tillåtande attityd

närmar sig det som är

minskar lidandet.

Två handflator närmar sig varandra.

När avståndet helt upphört

upphör lidandet.

Handflatorna möter varandra

i en ödmjuk "Namaste".

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-22 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Meditationsvackert
2009-09-25

  sulimaa
Så vackra tänkvärda rader du skriver...då försvinner rädslan och kärlek tillåts leva ...i alla människosjälar....
2009-09-22

  Miss Mod
Om avståndet kan upphöra, kan mirakler ske, härlig text.
2009-09-22

  etthjärtaäralltidrött
Precis så, vackert beskrivet!
2009-09-22

  En strimma av guld
Intressant skrivelse med magisk känsla.
2009-09-22

  walborg
Så finstämt det blir när en fysisk konret verklighet kombineras med känslorna så som författaren gjort! Varmt tack!
2009-09-22

  poetryGirl
fint Nils
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP