Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Divina droppar, av steve lando II, inspirerade (det är väl första gången jag höjer mot dig mitt glas som fyllt till brädden av nektar och dricker dig till?) Nu när det är som reklam kan du gå och skita i pausen, o läsare


Kritik på en text (294)






Vill du må väl
känna dig och vara som god?
Var så god!

En text så väl som någon
bjuder till och hälsar morgonens mörka moln
med ett som översvallande leende

den som älskar
skall fröjdas
den som fröjdas
skall älskas




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP