Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är direkt tagen ur en tänkt verklighet och läsaren må här tänka sig alla dessa sprudlande och som underhållande toner som texten visserligen inte ger så mycket prov på, men som den skulle ha kunnat ge.


Jag ställer (mig) in...




...resan till Bahamas i helgens stora schackturnering.
Hade dubbelbokat med en föreläsning om akvariefiskar i metropolen Askersund och lotten föll ut så att Sverige vann till förmån för...

...oj, nu kom posten. Jag är så infernaliskt nyfiken på vad det skall kunna vara den här gången. Nu när jag inte längre får någon reklam så är det kanske något från mina brevvänner på skatteverket eller en hälsning från
I. n'Kasso, mannen med de långa benen och de yvigt gestikulerande händerna.

I eftermiddag kommer det långväga gäster. Ända från Colombia faktiskt. Det är ett sällskap som reser runt i världen och muscicerar via ett tjugomannaband med diverse olika instrument från hela varlden. Ja, de gästar förstås inte mig, utan en musiker med artistnamnet 'Hero Banjo', bosatt i Örebro men tillfälligt inneboende i min grannes etta med kök.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 11:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett brev betyder så mycket , speciellt från brevvänner; den som gjort en resa har något att berätta och visst är det något visst med gästfrihet !
2009-09-22

  lycksele
haha. måste skratta
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP