Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger aldrig löften om kärlek.

Jag ger aldrig löften
om kärlek.

Bara förhoppningar.

Hotar aldrig med att gå.
Men det händer
att jag hotar att stanna kvar.

Det kan vara ett löfte.
Eller ännu en
förhoppning.




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-22 17:42



Bookmark and Share


    Stella Stol
Jag gillar din text, den får mig att känna igen
mig
2009-09-26

  Lejonhjärtas poesi
Intressant ordlek om löften och förhoppningar om kärlek.
2009-09-22

    ej medlem längre
Känns som två personer, utan ord, har dialog med varandra. Du har faktiskt vävt in två människor tankar i en och samma text. Men man hoppas att det slutar väl, med föhoppning. Vackert ödmjukt.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol