Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett kommande coveralbum Låten finnes i adressen nedan: http://www.youtube.com/watch?v=qI_lAVDP5eg


Säg Mig Vad Du Ser (Tell Me What You See - The Beatles)



Om du litar på mig nu
så kan jag lova dig
jag ska inte lämna dig
bara du älskar mig

Öppna dina ögon
Säg mig vad du ser
Det finns ingen annan
För mig än den du är

Vilka hinder vi än se
inget är svårt nog
Om du kan lita på mig
Leder jag dig rätt

Öppnar mina ögon
Säg mig vad du ser
Det finns ingen annan
För dig än den jag är

Säg att du ser mig

Lyssna på mig en gång till
När ska du förstå?
Märker inte du att jag
vill bli en med dig?

Öppna dina ögon
Säg mig att du ser
Det finns ingen annan
För mig än det du är

Mmmmmmm




Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 344 gånger
Publicerad 2009-09-22 21:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförd önskefylld skrivelse
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel