Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en text som denna gäller det förstås för en möjlig läsare att pussla ihop orden med andra ord ur vokabulären och på så vis finna ut hur dikten tar sig ut i poetens egna ögon, rätt tolkad vinner första pris vilket är en resa till K


Bra rimligt, inte sant?


akta, sakta, vakta, pakta
rio, brio, bio, nio
länka, stänka, tänka, bänka
tum, ljum, stum, krum

fjärt, bjärt, pärt, snärt
våga, låga, tåga, råga
sten, ben, len, sken
bukt, akvedukt, lukt, frukt

sol, fiol, kjol, cool
reda, freda, breda, creeda
lada, svada, blada, nada
bar, svar, kvar, star

lek, smek, stek, vek
vela, hela, dela, kela
sara, vara, skara, svara
dag, svag, drag, Prag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 23:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, nu ä dä korrat o rättat
ja, rent ut sagt kirrat
2009-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
fast du borde slopa initialversalen
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP