Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykofarmaca inspirerte med sin text ’På teatern’


Kritik på en text (295)






Om än teater spelar viss roll
har jag slutat gå på det
som visas av vissa där
man vill ju ha som kvalitet

gå på match du och se en boll
man ser då vad man förut vet
en sport håller mången kär
dess mål är dess kvantitet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-23 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP