Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skulle egentligen ha beskrivit en match i handboll mellan två damlag i Sverige, Venusbergets IK mot Bystlinjens BK och med en tänkt publik på cirka 1.864 betalande själar, men pga vandaler måste ställas in på framtiden


Låt mig explodera...




…tillsammmans
med dig i morgonstunden

låt dina kyssar smeka
min hals

låt dina händer smeka
min kropps lena hud

låt mig explodera inuti dig
av ren och skär lust

till den ljuva musik som är din röst
då du på sjungande dialekt

ställer mig mot väggen
med frågor som

’var det på tisdag klockan ett
vi hade tvättstuga?’

samt ’Du har väl inte glömt
att vi skall hem till Marianne och Michael

nu på lördag?’
varpå jag exploderar inne i dig och känner

hur livet självt är en plats långt, långt borta
från den lilla värld som är just vår




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 12:57



Bookmark and Share


  walborg
... mötesplatsen infinner sig inte alltid ... fin text.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP