Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love will tear us apart

Skulderbladen skär
mot takets hårda yta.
Molnen döljer orden,
stjärnorna,
och logiken.
Små tonårshjärtan slår.
I väntan på
det avgörande ögonblicket

Sakta, så sakta
Det närmar sig,
sluter sig om dem.
Passion och nyfikenhet
har dem i sitt grepp.
Nu händer det.

Hand i hand,
kind mot kind,
hjärta mot hjärta,
begär möter idioti.
Deras läppar möts,
deras drömmar slår in.

I samma stund
skrivs deras öde i skyarna.
Hjärtan ska krossas,
blod ska rinna.
Tonårens lustar är ej fina.




Övriga genrer av Sandra Salomonsson
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt underbar låt med Joy Division.

Ja, que sera sera.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson