Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väninna till mig inhandlade två böcker idag. Någon timme efter köpet gick hon förbi ståndet igen och såg att det på en lapp där stod att om man tog 4 kunde man betala för 3, så i morgon tar jag med mig kcittot dit för att köpa de andra 2...


Lus(t)iga texter




Recension av ett häfte på ett berömt varuhus vilket i namnet bär bland annat bokstäverna Å h l n och s
häftet heter 'Bokrea'

Överst på sidan åtta
står att läsa med stora bokstäver
i högsta grad upplysande form

’Putsa på ditt språk’

så där så att kunden skall förstå
att här är det bra att ha vissa förkunskaper
exempelvis gymnasiekompetens eller så

något längre ned på sidan syns med
all önskvärd tydlighet en helt annan text

’Engelska för nybörjare’

vidare titlarna

Franska för nybörjare
Spanska för nybörjare
Tyska för nybörjare
samt
Italienska för nybörjare

däremot saknas varje spår av boktitlen
Svenska för nybörjare




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP