Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Tristess, rastlöshet och inspirationsdöd

I ett stilla ögonblick
jag sluter mina ögon
funderar över min mening
medan bussen sakta kör
genom vimlet i staden

Jag tittar ut genom rutan
funderar över vad människorna därute
vill åstadkomma
funderar över
vad jag själv egentligen vill åstadkomma

I tristessen
finner jag ingen mening
I rastlösheten
och desperationen över att åstadkomma något
finner jag ingen inspiration

Jag vill ut




Fri vers av Glaaskupan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan