Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara tvilling har inte bara fördelar


varför jämföra oss

varför måste alla jämföra oss?
ingen tar mig som en egen individ
känslan av att få vara EN har aldrig funnits, bara en halv eller ingen!
att få vara nr två har inte varit en fördel för mig. ja får alltid höra
att jag e fulare eller tjockare men vi ser likadana ut och ja e ju smalare eller väger iallafall mindre plus att ja e lite längre...
men ja ÄLSKAR min tvilling av HELA mitt hjärta!!!!!! det är bara andras kommentarer ja inta klarar av!




Övriga genrer av ylva
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-10-12 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ylva