Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla som jag trodde var äkta vänner


väx upp

jag kan inte förstå
vad är det som får er att gå

ni skaffar er kära
men hallo vi som var varandra så nära

bara för att ni har fått er drömprins nu
betyder det inte att det bara är han & du

ni lovade mig att vi alltid skulle hålla ihop
men nu är det ingen som lyssnar på mitt ensamhets rop

vänner för livet är bara en klyscha,jag vet
men vänner som består,det trodde jag var en självklarhet

snälla väx upp,se dig omkring o akta dina ord
för du är inte den enda som lever på denna jord




Fri vers av ylva
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-02-24 13:49



Bookmark and Share


    sötsnö
Känner mycket igen mig!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

ylva