Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min finaste..


kärleks bubblor

Med mina händer i dina kommer jag leva ett lyckligt liv
I din närhet mår jag som bäst, lever för dina andetag
Som bildar små små kärleks bubblor inom mig,
Är beroende av dessa bubblor, känns som jag måste ha dem
För att kunna överleva veckan, dessa bubblor för mig att leva lyckligt
Nu vet du varför jag är lycklig i din närhet, tack vore dessa små bubblorna och tack vore dig som tillverkar dem!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS