Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång i framtiden skall jag komma att skriva en eller annan seriös text, bara inte just idag, men kanske i morgon eller varför inte dagen därpå


Kåtbocken är det djur som ogärna sitter i bur



jojo är en trissa med ett snöre i
en trissa är också en puck utan snöre i
puck är en glass
glass är en efterrätt
eller med ett finare namn en dessert
desert är en öken
ibland är det öken att leva
att leva är roligt som en lek
en lek kan man spela med
jojo...
det finns mycket här i världen
att som fundera över
o medan man gör det
kan man sitta och njuta av glass
medan man ser på hockey
ett spel i vilket pucken är kung
och klubban är drottningen
med ett hjärta som klappar förslagsvis




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP