Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Han kom med sitt gyllene jesus hår uppsatt i en fin tofs, log som bara den och störde mig en del.

Han var riktigt sexig och en dag klädde jag mig upp som hentai-girl för att förföra han men han tittade inte ens jag hade sexiga underkläder med,
jag trodde att denna dag skulle bli något speciellt,
att han skulle stanna kvar i klassrummet efter lektionen och jag med,
han skulle komma med sina händer försiktigt ner för min hals ner knäppa upp alla knapparna..

Jag skulle känna hans varma lem och hans manliga bröst mot mig.
Och hans fina hår överallt...




Fri vers av Lilly Hill
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 23:32



Bookmark and Share


    h enaliM
HAHAHAHA FYFAN VAD LÄNGESEDAN!
2010-09-28

    h enaliM
Men usch, haha hans varma lem... låter som en stor köttslamsa!
2009-09-26

  LenaJohansson VIP
jesus är skön...hahaha
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilly Hill

Senast publicerade
Schhh!
Du och jag
Jesus
* Se alla