Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag tänker på dig hela tiden, mest för att ingen jag har knullat har varit som du
du sitter i den mörkaste natten och tittar upp i månskenet längtar efter någonting.

Tänker på om vi någonsin skulle träffas igen och om du någonsin skulle känna värmen och lukten av mig igen.

Men du visste inte vad du skulle ta dig till, eftersom jag var så tyst, blyg och svår. Allting blev så fel, som om du aldrig hade existerat men ändå visste jag att vi hörde ihop.

Vi hade haft så underbara nätter, så underbart sex. Du hade så fina höfter, så fina bröst. Du var helt perfekt, och jag bara knäpp.

När du kom så lockade det alltid fram ett leende från mina läppar och ett pirr i magen. Du var allt, mitt liv och min död.




Fri vers av Lilly Hill
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilly Hill

Senast publicerade
Schhh!
Du och jag
Jesus
* Se alla