Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olåst...

 

Lutar tankar vi plockade
mot snäva ytor, grindstolpar.

Tvektokar, letar skratt under ytan
mot min vilsna vakenhet.

Tär ett uns,                      
mosar smaken på tungspetsen,
smaken av godmorgonlyckan, het.

Inutilyckans pokerfejs lever,
vet att läppar är mjuka,
frukter doftar
och bilder fyller tillvaron.
Vårt lilla tomrum.

Nästa tanke
lutas mot ytterdörren
som lätta mjuka dun
att känna.

Lätt att öppna.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt