Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck...

 

Jag var 26 år då,
idag är jag där du var just då.

Smakar på minnen,
formar en fläta av tankar
möjligheten att binda ihop
förändringarnas vindar.
Någon annan förklaring äger jag inte,
och svar får jag leva utan,
vidare förvrida mig
i försök, jämförelser.

Olika är vi
på samma plats.
Jag hoppas du fick njuta just då
som jag gör.

 

Det är mycket
vi tar för givet

för sent.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 23:53



Bookmark and Share


  lilla t
Du mästare av tankesådd, strålande!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt