Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidssmärta

 

Det krävs endast ett tickande hjärta,
en sekund,
för längtan vilsevimsig
att växa
till en dygnslång sveda,
en plåga jag skrapar av, försöker,
samt i nästa sekund, en beröring
av din närhet, hudnära
för att glömma
att det nyligen
var storm på ett öde hav
av känslor.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 23:55



Bookmark and Share


  oMareld
Du skriver och beskriver så otroligt bra!
Applåderar
2009-10-28

  lilla t
kan inte göra annat än att hålla med, det är så det är!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt