Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot!

Livet är en dröm,
som driver på en ström.

Egot.

När jag förvandals till sand,
av onskans smärtor.

Ego,
och dom skämms.

Du ser min smärta är verklig.
Du ser min värld löses upp.

Kärlek efter det regnat.

När jag förvandlades till sand,
så tog du min hand,
och medgav att kärlek övervinner allt.

Du tog min hand,
och medgav att kärleken övervinner allt.




Övriga genrer av kjorran
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-10-12 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjorran
kjorran