Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mkt ovärd lite dikt,


Seriös är Värdelös

Det var en gång en liten åsna som hette Bert.
En dag så släppte han en mega fjärt.
Alla runt om honom dog, men Bert bara log.
Eftersom Bert alltid var så snäll och glad,
han älskade choklad.
Så kunde han inte vara sur,
inte enns om han gick in i en mur.
Han var sjukligt glad,
även om han läste dåligt rad efter rad.
En dag så skrattade han så mkt,
han han inte klarade att vara i ett stycke.
Så Bert dog medans han log.




Fri vers av kjorran
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjorran
kjorran