Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar!

Änglar Flyger inte omkring på våran himmel.
Änglar syns inte, men vi vet att dom finns.
Änglar är inget som flyger omkring med stora vita vingar
eller gloria på huvudet.
Alla har en ängel, inom oss.
Men tvivlar du, har du bara svårt att visa den.




Fri vers av kjorran
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-06-04 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjorran
kjorran