Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morningskills


HAH inte, Inte
hade jag den blekaste att
Att dagarna som kom&
gick var livet
men imorgon har jag gjort det
jag har lämnat allt bakom mig,
varenda del



Varenda spår, sår och tår,
är puts väck &jagblir
pånyttfödd
varje morgon dör
varje kväll




De som gudarna älskar
dör unga
De som älskar gudarna
dör unga De
som dör unga älskar gudarna



För varje dag som går
vill jag bli en dag yngre







Fri vers av Jenny E.
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.