Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantomsmärtor








Din hud känns annorlunda under
mina läppar dina
ärr har ändrat form
Alla trevande lögner dör av hånskratt
våra frusna fingrar flyr och
Jag ska aldrig ruinera dig
på känslor igen
Släpp, somna in
låt värmen försvinna in
i nysnön på ditt fönsterbleck
Arrestera alla som protesterar
låt alla andra dö, jag
gömmer mig hellre
Vår skugga separerar och vandrar
på min tapet långt efter
att du gått
Glasklar och knivskarp
mot lister papper och tapetklister
Jag har fått skärsår på mina fingertoppar,
mina läppar bränns sönder och
Jag har fantomsmärtor
där dina händer borde varit


















Fri vers av Jenny E.
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 10:58



Bookmark and Share


  greajt
väldigt bra skrivet
diggar't
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.