Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korna på bilden har ingenting med texten i sig att göra utan tjänar blott som menlös illustration till texten ifråga


Tro vad du vill men...





'Av vad jag nyss sagt
glömmer jag nog lika lätt

som du inte verkar
lyssna ibland'

...är nog vad Jesus aldrig sade
till sina lärj ungar...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 12:25



Bookmark and Share


  lycksele
nej aldrig
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP