Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle man lätt kunnat få för sig att bilden ifråga är precis densamba som bilden innan, men då tar man förstås gruvligt fel, denna bild är den inzoomade tavlan av Moona Lisa, tecknad av den masskrock av bilar, bildad på Autobahn i Tyskland


Tro vad du vill men... II





Jesus lever

njurar


hjärta

samt även blod



står på

aftonens matsedel

i våra mest betrodda kyrkor




(sättet som texten är uppställd på
skall få ovana läsare att tro
texten är mer poetisk, än innehållet
vid en närmare titt på av
granskningsnämnden vill medge)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 12:32



Bookmark and Share


  lycksele
du klarar en granskning
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP