Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från ett vattenhål i öknen eftersom jag inte hade en bild med en åsna och en crocodeal på. Djuren på bilden är förstås kameler och de där utan puckel kallas för människor och är inte alls att lita på. De saknar ju puckel...


Jag är en åsna...




Händelse vid vatten.

Jag är en åsna, sade crocodealen
till åsnan som stod och såg smått
fundersam ut vid ett vattenhål
ute på slätten.

Där tar du nog allt fel sade åsnan.
Det ser du väl att det är jag som är åsnan.
Det har du rätt i sade crocodealen
och åt upp åsnan.



Sens moral.

Om man vet om att man är en åsna
och får sällskap av ett rovdjur
vid ett vattenhål så skall inte börja snacka
med den för då kopplar man av och tror
att man mött en själsfrände.
Mer fel kan man ju bara inte ha.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-27 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP