Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Getryggen finns på många platser i Sverige och beskriver ett berg som något omformats under istiden (bytte ut den fåniga titeln till en mer tilt alande)


Från getryggen något nytt?



De
intimhöljda bergens
gorillor

bestiger venusberget
blickar ut över nejden
beser raka sluttningar

trevar sig in genom
en svårtillgänglig grottöppning
möter våtmarken
med bara fötter om sommaren

möter en pust av sälta
blandad med sura dunster
från en sovande vulkan

det är det här som är
den ultimata upplevelsen
för en ej helt oäven äventyrare

Mount Everests besökare
bestigare och även tyrare
släng er längs väggen




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP