Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en resa når sitt slut

Luften runt hennes
vingar håller på
att ta slut

Dagar av kött
och blod
ska bli till
stoft

Det bankas
hårda knytnävar
mot ekande bord
för det fullständigt
oåterkalliga

Kristna
blir till ateister

Kärlek
dör dock aldrig
bara vandrar vidare
från en själ
till
en
annan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 19:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Den som varit älskad, lever långt längre än tills dess dens kropp dött.. Den som aldrig berörs av kärlek är levande död.

Väl skrivit !!!
2009-09-28

  © anakreon VIP
Kärleken besegrar döden.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan