Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sabotage mot äldres kärlek måste man se till att hämma, motsabotera


Senryu nr 999






rosröda läppar
kompromisslösa kyssar
åldrandets skönhet




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP