Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräda mig om du kan?




jag köper mina räddningsplankor
färdigsågade
så det alltid finns en

för varje typ
av en-nära-förestående
ekonomisk ruin




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 22:20



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag hämtar mina i en gammal lada, för då brukar det ligga ett par halmstrån på dem...
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP