Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 29 sept.09


Prunkande gul ros
en skönhet i rabatten
frost tog den i natt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-29 07:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa snart har vi frost... men hösten är tack och lov vacker.
2014-09-07

  Lena K Nilsson VIP
Trots rosens öde... en fin haiku. Och nu har frosten även kommit till Skåne!
2009-09-30

    ej medlem längre
hoppas mina rosor klarar sig ett tag till,
de är så vackra, liksom din haiku
(nu börjar jag förstå konceptet)
2009-09-29

    ej medlem längre
Imorgon ska jag kolla om våra rosor har klarat frosten...
Träffande haiku!
2009-09-29

  Njord
Så sorgligt!
Mycket dramatisk haikutext, och gripande. BRA!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP