Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen till texten är förstås ett lån av Michaela Dutius med ett skratt på mina läppar medan jag tvår mina händer av förstulna skuldkänslor, men en vind av tacksamhet blåser i mitt innersta och jag skänker henne tänkta kramar


Moralkaka





Det är inte bra
varken att sola skinnet
i överkant

eller ens som bada
i skenet från en annan sol
då kan en bränna sig

själens inre kan få fötter
eller börja flaga
av sorg

-

Den ena foten följer
på den andra
i tidens sand




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP