Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har man kunnat läsa sig till eller kunnat lyssna till en röst vilken uttalat ord som, poesi bör skrivas med någon enhetlighet, stor om än icke överdriven känsla, likt en barnsligt lekt lek, dock med ett uns av allvar i dess botten, grund


Ety jag har s(k)yndat, till...





...likt ropet
'jag bekänner'

skulle jag här kunnat ropa
'jag är skyldig till brottet'

vilket trots
en helt blygsam framtoning

skulle kunnat leda till
att från hjärtat en tyngd lyfts

lättat likt en pust av rök
en ballong vilken till väders for




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 13:55



Bookmark and Share


  walborg
Roligt!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP