Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad Mr T


arbetsnarkoman


En arbetsnarkoman

är en person

som tror att heltid

betyder hela tiden





Övriga genrer av Marreb
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 16:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mitt i prick Marreb...känner mig träffad...lite i alla fall...
2009-10-11

  Grubbelmia
Så sant... har själv tänkt så, det gick åt skogen kan man säga. Fyndig beskrivning av ett sjukt tillstånd. Tack och kram. /Grubbelmia
2009-10-03

  Tosan VIP
Tänkvärt!
2009-10-02

    eva m h
Helt rätt! :-)
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb