Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla

kylan
i dina ögon
får mig att
stelna till
som ett vandrande skal
så lätt att krossa
tänk om jag
går sönder
när mitt hjärta
bultar sådära hårt
skulle du hjälpa
mig att plocka
upp spillrorna då?




Fri vers av lokisen
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen