Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/9 2009


På min matta.

Att tillåta sig själv att existera.
Att erkänna döden, att erkänna det okända.
Att låta sig själv berusas
av musiken, vinet, maten, golvet och livet.
Mattan berusar mig mest.
Ger mig hopp om en framtid utanför dess
kanter.
En fot, ett ben på trägolvet
tillåter en verklighet att visa sig
ge sig tillkänna.
Visar att såren på dina tår
aldrig kommer att läka utav plåster
utan av ännu mera skav
skav som härdar, gör ont.

Lär dig att gå tillbaka
ut till dit där du bör vara
där du hör hemma.
För här kan du inte stanna.

Min matta är stor
men för liten för mina drömmar
och för liten för världen
och det som jag vill
ska vara
min verklighet.




Fri vers av RebeccaMagdalena
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 22:33



Bookmark and Share


  Gawain
Det här kallar jag poesi, det vill jag mena. Med stor känsla får jag en bild av en bild som blir en stor bild. Mycket består livet av och ändå begränsar man sig till ramarna av gränser. Märkligt är att vara människa ibland,,

Stor skönhet i känsliga ord. *applåd*
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

RebeccaMagdalena