Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man skriver i verser så här så förvandlas texten automatiskt till poesi, rimmad eller ej, som kärleksfullt uttalat till människobarnen


Moralkaka II






Vad du än sysslar med
må du vara vän med dig själv
hemma såväl som på jobbet

ute bland folk likaväl som i kärleken
samt i de sköna konsternas värld
vän med dina känslor

ha koll på att styra dig
så du inte alltid rasar
ut och iväg med dem




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 23:20



Bookmark and Share


  walborg
Klokt!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP