Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du jorddnära ??

I mitten
mellan dårskap
och geni
föds dom riktigt bra ideerna

Dom som är både
jordnära
och genialiska !!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 439 gånger
Publicerad 2004-06-18 23:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
svårt att veta var gränsen går . favo 5+
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan