Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte denna dikten

Det finns en dikt
förrutan tankar.
En själens bikt,
som kastar ankar.

Och varje gång,
som dikten ljudar,
det hörs en sång,
som gjorts av gudar.

I allt och inget
den bevaras,
och ingentinget,
som förklaras.

För dag som kom
är trösten given,
i dikten som
aldrig blev skriven.

Den dikten finns
förrutan ord
och så vitt jag minns
blev aldrig gjord.




Fri vers av Knickedick
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-30 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick