Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är förstås tagen inne på Klara norra kyrkogård i hjärtat av Stockholm, utanför vilken Nils Ferlin står och funderar över allt märkligt som hänt sedan sist medan kyrkans klängrankor skiftar färg allt efter årstidernas gång


Visst är det underligt?




Att älska någon
är inte så svårt
när man väl hittat någon att älska

men varför är det då svårt
att förstå att någon annan
kan ha samma sorts behov och lust
att älska just mig, dig
någon som själv älskar?

Det är obegripligt
varför man ifrågasätter
andras kärlek till en själv
när ens egen kärlek
till någon är så självklar...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 18:05



Bookmark and Share


  Petra L
Så sant så sant, underbart skrivet, nästan som om du stal mina tankar..
2009-10-03

  walborg
Så fint skriven om att upptäcka att man kan ta emot kärlek från den man älskar och att denna person också tycker det är självklart att älska. Kan det bli bättre?!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP