Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svag

jag är ledsen
över det faktum
att det enda
jag kan dela med dig
är min svaghet
vad jag önskar
du ville
låta din styrka
omfamna mig




Fri vers av lokisen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen