Tänk er rösten av ett barn när ni läser texten. Men tänk er sen även en vuxen som säger det... Jag får två helt olika bilder då. Hur blir det för er?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk er rösten av ett barn när ni läser texten. Men tänk er sen även en vuxen som säger det... Jag får två helt olika bilder då. Hur blir det för er?




Play with me

Come and play with me
We are gonna play forever
and ever…
                and ever…
                                and ever…

When we sleep
We can’t play
But when we wake up
We starting to play again
And we playing and playing and playing
And we can’t stop
’Cause we are gonna play forever
And when we die
We come to heaven
In heaven we can play forever
’Cause in heaven nobody dies
Come and play with me
We are gonna play forever
and ever…
                and ever…
                                and ever…




Övriga genrer av Shadowline
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-10-13 12:41



Bookmark and Share


    Oprofessionell
iih.. den här är helt underbar Carola!

Får tårar i ögonen
samtidigt som hela jag är i extas!
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline