Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överspacklad

Saltar ditt socker
med tårar

Letar efter fel
på din perfekta
yta

Hittar en överspacklad
finne

Firar med
en kall öl




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-10-13 15:59



Bookmark and Share


  stella
Vill man så hittar man anledning att fira! Tack för skadeglädje-skrattet!
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan