Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag benämna denna känsla när ord inte räcker till ?

Dina spår i snön
är väldigt likt
mina barnafötter

Dina ögon blinkar
precis som
din mammas
ögon

Dina drömmar
går vi
över lik för

Kärlek
är för första
gången
ett för svagt ord




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan