Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parodi på en sång, 'Ju mer vi är tillsammans, ju gladare vi blir'


Något litet om mobbning, kränkning






Ju mer jag blir förbannad
förbannad
förbannad

ju mer jag blir förbannad
ju gladare du blir...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 19:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
i bilden ovan ser det vita lövet ut som en fågels kropp med vita vingar och någonting brunt till huvud med två löv som till drabanter så strax framför sig
2009-10-04

  Gunwale VIP
hmm...som musik i mina öron... en jobbig musik - varför låter den så glad?? Lite skönt absurt med tanke på innehållet, men det är ju detta som är kreativitet - att sorglöst föra ihop komponenter på ett oväntat sätt för att få i stånd något nytt. (Sedan låter min vänstra hjärnhalva meddela att den är glad att du inte missade r:et i blir... Jag fattar ingenting!)
2009-10-04

  Jonas Hagén
detta är människans sätt att reagera på en kommersiell
triangulär hierarki dom säger att skadeglädje är den sanna
glädjen men om dessa själva blir sjuka drabbade, fastnar nog skrattet
i halsen denna kortsiktighet men om vi jobbar mot ett bestämt mål i flock
för en gemensamt sak, jordens överlevnad
detta är att vandra i skönhet, mobbning är ute
så här på 2000-talet MVH Jonas.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP