Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bygga sig ett hem

Med snickaren jag talade
när han snickrade på huset
om han byggde rum som skalade
mörkret ifrån ljuset.

jag frågade en mokare
när han rören bände
om det miljömässigt var klokare
med rör till värdens ände.

Liten Karin sen jag mötte
när hon byggde sig en hydda
ej regnet den bortstötte
och mot snö inte beskydda.

En mokare och snickare
ett hem de aldrig byggt
Det Karin byggt gick kvickare
och blev dessutom snyggt.






Fri vers av Knickedick
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick